Kontakt

Malmö Budoklubb – Föreningarnas Hus
Ystadvägen 46, 214 45 Malmö
E-post:  info@malmobudoklubb.se

Organisationsnummer: 846003-1860

Medlemmar av Svenska Budo & Kampsportsförbundet (SB&K)
SB&K-nr: 748
Distrikt: Skåne

Gå till Malmö Budoklubbs grupp på Facebook

På Facebooks gruppsida hittar du bl.a. klubbens diskussionsforum.

Kontaktpersoner

Ordförande
Zakaria Maghder

Kassör
Robin Norrman

Huvudinstruktör – Aikido
Per-Ola Olsson
tel: 0703 86 84 85

Huvudinstruktör – Bujinkan Budo Taijutsu
Peter Carlsson
tel: 0708 51 35 83

Huvudinstruktör – Nord Shaolin Kung Fu
Rickard Berlin
tel: 0733 71 17 30

Huvudinstruktör – Taido
Zakaria Maghder
4:Dan Renshi i Taido
Mail: z.maghder@gmail.com

Kontakt – Katori Shinto Ryu
E-post:  info@malmobudoklubb.se

Huvudinstruktör – Barnbudo
Ivan Rimac

Styrelsen

Ordförande 

Jag heter Zakaria Maghder och är snart 36 år.

Utöver att vara ordförande för klubben så är jag även huvudinstruktör för Taido i föreningen och har hållt på med denna idrott sedan 2004. Min Taido-resa startade i min hemort Göteborg.

Under åren så har jag tävlat nationellt och internationellt i Taido, jag har även tränat andra kampidrotter som komplement till min ordinarie träning. Till vardags jobbar jag som elektronikingenjör på ett bolag i Lund.

Vice Ordförande

Jag heter Ann Ewaldsson och flyttade till Malmö våren 2016. Annars är jag från strax utanför Göteborg. Mot hösten så började jag träna kung fu och har nu gjort det i lite mer än 5 år.

Jag jobbar som fysioterapeut i Malmö stad och tillbringar den mesta tiden på en cykel och hemma hos patienter.

Jag älskar alla djur och har turen att vara inneboende hos någon som har en vit fluffig katt. Jag gillar att träffa kompisar och teckna, de två stora loggorna med drakar som hänger i träningslokalen har jag gjort efter önskan från Rickard. Annars tycker jag att film och fotografering också är roligt.

Kassör

Jag heter Robin och är 35 år.

Jag började träna Bujinkan under hösten 2004, och har hållit på med detta sen dess. Jag har deltagit på flera nationella läger, läger i Danmark och tagit en resa till Japan för att besöka och träna med artens Soke och flera Japanska Shihans där. Jag har varit medlem i styrelsen i ett flertal år, och valdes till rollen som kassör 2014. Förutom klubbens styrelse har jag varit delaktig i politiska föreningar samt fackligaföreningar som styreleledamot. Jag sitter även med i Bujinkanförbundets styrelse som kassör.

Till vardags jobbar jag som träarbetare (snickare) och bor med min katt Lollo i en lägenhet i Malmö

Sekreterare

Jag heter Per-Ola Olsson och är huvudinstruktör i aikido på Malmö Budoklubb. Jag har hållit på med aikido sedan hösten 1990 och har svart bälte av graden 5:e dan. Jag har varit aktiv i Malmö Budoklubb sedan den grundades år 2009, och före det aktiv i Malmö Aikidoklubb.

Förutom aikido, gillar jag att gå på konserter, fotografera och filma, läsa böcker och se på film. Jag arbetar som team leader för ett utbildningsteam på Schneider Electric i Lund.

Styrelseledamot

Mitt namn är Amar Hassan, är 33 år och bor i Malmö.

Jag jobbar på sjukhuset i Lund (SUS) som Biomedicinsk analytiker.

Jag tränar Nord Shaolin Kung Fu sedan hösten 2018, och är också aktiv inom Handbollsförbundet Syd (HF Syd), utöver Malmö Budoklubb.

 

Suppleant

Jag heter Olga Schubert och tränar Nord Shaolin Kung fu sedan hösten 2019. Utöver kung fu så har jag tränat simning större delen av livet. Till vardags läser jag till civilingenjör i ekosystemteknik i Lund, och den tid som studierna lämnar fri ägnas åt en stor del löpning, simning eller att försjunka i böcker.

 
 
Bild saknas

Emil Typlt-Tufvesson har utövat aikido sen 2019. Ansvarar för hemsidan och jobbar annars som IT-konsult.